Tegenwoordig wil je wel een veilige SUV rijden, koop je er liever een of ga je voor leasen?

Natuurlijk geven kopers van SUV’s met drie rijen typisch meer om een ‚Äč‚Äčandere reeks figuren, en dat is een getallenspel waarmee Subaru vakkundig speelt. De Ascent is klasse concurrerend in bijna elke objectieve maat. De EPA-geschatte brandstofbesparing is in de buurt van de top van het segment, en het gemiddelde van een respectabele 20 mpg tijdens onze zorg. Hij kan tot 5000 pond trekken. Verschillende actieve veiligheidsvoorzieningen, zoals geautomatiseerde noodremming en rijstrookassistentie, zijn standaard op alle uitrustingsniveaus. Op https://www.leaseauto.net/ was deze topper laatst zelfs nog in de aanbieding, als je naar alle acties kijkt zie je dat de Subaru vaak terugkomt in de beste private lease aanbiedingen van de afgelopen 3 maanden.

Subaru Ascent

De grote Subie kan worden uitgerust met maximaal acht USB-poorten in Limited en Touring-modellen. Android Auto en Apple CarPlay zijn ook standaard op alle modellen. Maar liefst 19 cupholders zijn aan boord. Er is geen beschikbaar ingebouwd entertainmentsysteem voor de achterbank, maar Subaru zal je een paar iPads met Bluetooth-koptelefoon verkopen voor een redelijke prijs.

Kia Sorento

Als u op zoek bent naar een capabel, handig en comfortabel drie-rij-oversteek-transportmiddel, dan is de Kia Sorento een solide keuze. Als je eenmaal hebt afgerekend op de Sorento, eindigen daar echter de keuzes niet. Met zeven stoelen, twee verschillende motoren en varianten met zowel voor- als vierwielaandrijving, is er een Sorento voor elke smaak en elk doel. Alle zijn concurrerend uitgerust en de SX Limited met de beste specificaties is ronduit luxe, en biedt een standaarduitrustinglijst zolang als de arm van Giannis Antetokounmpo. Voeg een onverslaanbare garantie toe en je hebt een recept voor zorgeloos langdurig eigendom.

De crashtestresultaten van de Sorento zijn goed en geautomatiseerd noodremmen is op de meeste modellen optioneel of standaard, net als de meeste andere hulpfuncties van de Kia. We willen graag zien dat extra items, zoals airbags met airbags aan de achterkant, en voor sommige andere ritten, standaard op lagere uitrustingsniveaus kunnen worden gebruikt. Over het algemeen is de Sorento een solide veilige keuze.

Mazda CX-3

De Mazda CX-3 wordt wereldwijd geprezen als een van de leukste voertuigen om te besturen. Dankzij de krachtige dynamiek en het op de bestuurder gerichte interieur kunt u snel en gemakkelijk om elke hoek rippen en zappen. Zijn ondergang is uiteindelijk zijn kleine formaat, waardoor er weinig ruimte is voor klanten en gezinnen. De CX-3 is meer een leuke auto dan een praktische.

De CX-3 levert uitstekende crashtest-beoordelingen en wordt standaard geleverd met geautomatiseerde noodremming, bewaking van dode hoeken en waarschuwing voor achteruitrijdend verkeer. De reeks meer geavanceerde functies voor bestuurderassistentie is de kers op de taart en wordt op alle modellen aangeboden.

BMW X2

Onlangs is er een beetje stank over de nieuwste releases van BMW. De X2 lijkt echter een uitzondering te zijn. De crossover spreekt de BMW-liefhebber en de luxe-cross-over aan. Het is niet alleen mooi, maar ze pakt ook een stoot. De turbo-inline-zes-motor voegt een enorme kracht toe aan je rit.

Het belangrijkste was dat het de beste in zijn klasse won van de IIHS. De combinatie van kracht, luxe, de BMW-naam en de hoogste veiligheidsclassificaties in zijn klasse, je kunt met de X2 eenvoudigweg niet foutlopen.